Comments on: Miksi Timo Hännikäisen ja Vastarintaliikkeen yhteyksistä pitää kirjoittaa? https://www.mikaelbrunila.fi/2015/03/09/vastaus-timo-hannikaiselle/ Geographer. Data Scientist. Researcher. Fri, 22 Mar 2019 20:20:33 +0000 hourly 1 By: Seppo Mäki https://www.mikaelbrunila.fi/2015/03/09/vastaus-timo-hannikaiselle/#comment-231 Mon, 09 Mar 2015 13:09:14 +0000 https://www.mikaelbrunila.fi/?p=119#comment-231 Hännikäinen pehmittää uusnatsien läsnäoloa vasemmiston väkivallan uhalla.

“Anarkistien ja muiden vasemmistohuligaanien pelättiin pyrkivän häiriköimään kulkuetta, minkä vuoksi paikalla oli myös poliisisaattue. Uusnatsit ovat ymmärtääkseni harjaantuneet kahinoimaan tuontyyppisen aineksen kanssa, ja hyökkäyksen sattuessa on aina hyvä, jos järjestystä on turvaamassa fyysiseen itsepuolustukseen kykenevää väkeä.”

Ja väittää, että kulkueeseen ei hyökätty: ” koska vasemmistohuligaanit olivat keskittyneet rikkomaan ikkunoita Presidentinlinnan liepeillä.”

Olisi kiva joskus kuulla todisteita tästä yhtenäisestä vasemmistohuligaanien jengistä ja millä tavalla he ovat vasemmistoon yhteydessä. Näiden väitteiden taakse ei hirveästi mahdu. Sen sijaan uusnatsit ovat hyvinkin yhtenäinen ja tunnistettava porukka.

Lisäksi Hännikäinen pitää hyvänä, että uusnatsit osaavat karaten. Näitä uusnatseja pidetään siis “kovimpana kärkenä” kun tilanne menee pahaksi on ainakin tämä porukka joka uskaltaa puukotaa ja lyödä (vahvistetuilla hanskoilla).

Natsien symppaaminen on järjetöntä. Toivottavasti Hännikäinen herää tähän todellisuuteen ja lopettaa vasemmisto väkivaltafantasiat. Anteeksipyyntökin olisi paikallaan.

]]>